Bağırsak Ülseri İçin Şifalı Bitkiler
Bağırsak Ülseri İçin bitkisel tedavi yöntemleri araştırıyor sanız o zaman Bağırsak Ülseri bitkisel tedavisi için yapmanız gerekenler tabii ki var.
Bağırsak Ülseri İçin Hastalığından Kurtulanlar.
Bitkileri kullanarak hastalıklarından kurtulan kişilerin görüşlerini okuyunuz
Bağırsak Ülseri İçin Şifalı Bitkiler
Bağırsak Ülseri İçin asırlar öncesinden gelen bilgilerde görülüyor ki bu hastalığa çare olabilecek bir çok bitki bulunuyor. Önemli olan bu bitkiler uzman ellerde bir araya getirip düzenli kürler yaparak tedaviye yardımcı olabilmektedir.
Bizlerde uzun yıllardır çalışmalarımız ve birikimlerimizle insanlara yardımcı oluyoruz
Şifalı bitkilerden faydalanmayı düşünürseniz bizi arayabilirsiniz. geniş bilgi almak için lütfen iletişim bölümünden irtibat kurunuz…
BİZE ULAŞIN
Yada Whatsap Danışma hattımız.
Telefonlarımız.
Tel :0 346 221 09 60 (pbx)
GSM: 0 546 401 88 83
E-posta: ahmetloz@gmail.com
Bağırsak Ülseri İçin için kullanılabilecek Şifalı bitkiler hazırladığımız karışımlarla bir iki ay içinde rahatsızlığınızdan doğal yollarla kurtulabilme imkanınız da var unutmayın.
Bağırsak Ülseri İçin şifalı bitkilerden faydalanmak isterseniz size yardımcı olmaktan mutlu oluruz.
Tel :0 346 221 09 60 (pbx)
GSM: Ahmet ÖZ 0 546 401 88 83
E-posta: ahmetloz@gmail.com
Bağırsak Ülseri Nedir?
Bağırsak ülseri, çoğunlukla “bulbus” denilen midenin bitiminden gelen bağırsak kısmını ve kalın bağırsağı etkiler. Midede “pilor” kanalındaki ülser on iki parmak bağırsağı ülseri olarak değerlendirilir. Bunlar sindirim kanalında ortaya çıkan ülserlerin % 80 kadarını oluşturur.
Bağırsak Ülseri Mide ülserinden 10 kat fazla görülür. Erkekler bu konuda daha fazla risklidir. On iki parmak bağırsağının ön ve arka duvarında ülser gelişimi aynı orandadır. Fakat arka duvardaki ülserler 35-45 yaşlarında daha yaygın görülür. Kalın bağırsak ülserleri ise, Ülseratif kolit olarak değerlendirilir. Bu hastaların üçte biri aynı zamanda mide ülseri etkisindedir.
Bağırsak ülseri en fazla hangi bölümleri etkiler?
On iki parmak bağırsağı ülseri: Midenin bitiminden gelen bağırsak bölümündeki ülserlerdir.
Ülseratif kolit Nedir:
Çevresel ve genetik faktörlerin etkisiyle oluştuğu düşünülen bu ülser türleri, kalın bağırsağın iç kısmındaki iltihaplanma şeklinde ortaya çıkar. Özellikle aspirin kullanımı, doğum kontrol hapı kullanmak, alkol ve sigara alışkanlığı rahatsızlığın şiddetlenmesine neden olur. Bunun yanında stres altında olmak, gebelik dönemi de ülseratif kolit rahatsızlığının şiddetlenmesinde etkili olabilir.
Bağırsak ülseri belirtileri Nelerdir?
Bağırsak ülserinin gelişimi genellikle kroniktir. Özellikle sonbahar ve ilkbaharda alevlenir. Mide ülseri gibi aç karnına değil, yemeklerden 1-2 saat sonra ortaya çıkan ağrıyla karakterize olmuştur.
Bağırsak Ülseri
Ağrının ortaya çıkmasında hastanın yemek yemesi halinde, alkali besinler tüketmesi durumunda ağrının şiddeti hafifler. Bu belirtiler bağırsak ülserinin tanısında oldukça önemlidir. Kramp şeklindeki yanma ve batma gibi hissedilen ağrılar, hastaların iştahını kesmez. Bu hastalar ağrı olmasın, ağrı dinsin diye devamlı yemek yeme eğilimi gösterirler. Bu nedenle kilo aldıkları bile görülür. Sıcak ve soğuk yemekler tüketilirse, hızlı yemek yenirse, ağrıların şiddetlendiği görülür. Kalın bağırsak etkilenmişse, hastalarda halsizlik, kramp gibi ağrılar, ateş ve bulantı belirtileri görülebilir. Rektum alanına yayılan iltihaplanma hastalarda ishale neden olabilir. Eğer emilim bozukluğu ortaya çıkarsa, bağırsaklarda demir ve B12 emilim olmaz, hastalarda kansızlık ortaya çıkabilir.
Bağırsak ülseri tedavisi
Bağırsak Ülserinde Bitkilerin Faydaları
Bitkilerle Tedavi edilebilen bir hastalık olan Bağırsak ülseri doktorlarca teşhis edilip faydalı bitkilerle tedaviye başlanırsa telaşlanmaya ve korkmaya gerek duyulmayan bir durum olarak kalacaktır.
HEMEN BİZİMLE İRTİBAT KURUN
BU HASTALIĞI ÇEKMENİZE HAYATINIZI AĞRILARLA GEÇİRMENİZE GEREK YOKTUR
Tel :0 346 221 09 60 (pbx)
GSM: 0 546 401 88 83
E-posta: bitkibilgi@hotmail.com
Bu makale için faydalanılan kaynaklar:
Kitaplar.Yeşil Eczane (Orjinal dil):Green pharmacy book
Nusret Efendinin Miladi 1794 de kaleme aldığı “Ma Habar Risalesi”, İbn-i Sina nın “et-Tezkere”, İbn-i Kayyum “Edviyye”, Zürkani “Şerhul Muvatta”, Osman Hayri Efendi “Kenzül Sihhat-i El-Ebdaniye, Hüseyin Eşref el Rzavi “Nusret Efendi Risalesinden Derleme”, Arif Pamuk “Şifalı Bitkiler ansiklopedisi, Y Stoyanov ” Şifalı Bitkiler”, Orman BakanlığıOrman Dregisi ” Sayı:8-10 Yıl 1992″
Site içerisinde yer alan yazılar sadece tavsiye ve bilgi amaçlıdır. Kesinlikle tedavi amaçlı değildir. Uygulamaların sorumluluğu site sahibine veya konuyu açan ya da yorum yapan üyeye ait değildir. Sağlık sorunlarınız ve tedavisi için mutlaka ilgili uzmana başvurunuz.