Romatizma Şifalı Bitkiler

sifali-bitkiler

Romatizma Geçer mi?

Romatizma İçin hazırladığımız Bitkilerden oluşan çay ve Macunlarla bu hastalık tamamen geçebilmektedir. Sizde Romatizma için hazırladığımız bitkisel kürlerden faydalanmak ve bu hastalıktan kurtulmak istiyorsanız lütfen bizimle irtibata geçin.

Romatizma İçin Şifalı Bitkiler

Romatizma için asırlar öncesinden gelen bilgilerde görülüyor ki bu hastalığa çare olabilecek bir çok bitki bulunuyor. Önemli olan bu bitkiler uzman ellerde bir araya getirip düzenli kürler yaparak tedaviye yardımcı olabilmektedir.

Bizlerde uzun yıllardır çalışmalarımız ve birikimlerimizle insanlara yardımcı oluyoruz

Romatizmadan Bitkilerle Kurtulanlar.

Bitkileri kullanarak hastalıklarından kurtulan kişilerin görüşlerini okuyunuz

Şifalı bitkilerden faydalanmayı düşünürseniz bizi arayabilirsiniz. geniş bilgi almak için lütfen iletişim bölümünden irtibat kurunuz… 

BİZE ULAŞIN

Yada Whatsap Danışma hattımız.

Telefonlarımız.

şifalı bitkiler tedavisi

Tel :0 346 221 09 60 (pbx)

GSM: 0 546 401 88 83

E-posta: ahmetloz@gmail.com

 Tel :0 346 221 09 60 (pbx)

GSM: 0 546 401 88 83

Romatizma için kullanılabilecek Şifalı bitkiler hazırladığımız karışımlarla 3 ay içinde Romatizma doğal yollarla tedavi imkanınız da var unutmayın.

 

Romatizma için şifalı bitkilerden faydalanmak isterseniz size yardımcı olmaktan mutlu oluruz.

Sinüzit bitkisel tedavisi

Tel :0 346 221 09 60 (pbx)
GSM: Ahmet ÖZ 0 546 401 88 83 
E-posta:  ahmetloz@gmail.com

Adale romatizması

Çoğunlukla, şiddetli soğuk algınlıklarından sonra görülen ve hareket etmenin zorlaşmasına neden olan bir çeşit romatizmadır. Tıp dilinde Myalgia, Fibrozit denir. Korunmak için terli çamaşırları, en kısa zamanda değiştirmek ve üşütmemek gerekir.

Kalp romatizması

romatizma, iyi tedavi edilmeyecek olursa; kalbin içindeki kapakçıklara yerleşir. Bu kapakçıklardan; en fazla mitral kapakçık etkilenir ve daralıp, sertleşir, büzülür. Daha çok kadınlarda görülen kalp romatizması sonucu ortaya çıkan hastalığa mitral darlığı veya mitral stenoz denir. Hastada nefes darlığı, kuru öksürük, sık sık soğuk alma, morarma, el ve ayaklarda üşüme ve yorgunluk görülür. Tedavinin ilk şartı üzülmemek, her gün bir öncekki günden daha iyi olduğuna inanmak ve doktorun tavsiyelerine uymaktır.

romatizma

Umumiyetle eklem, kas ve sinir sistemini etkileyen hastalıklara romatizma denir. romatizma ağrıları, vücudun her tarafında görülebilir. Halk arasında, romatizma ağrılarına yel denir. Şişmanlık, hormon dengesizliği, karaciğer yetersizliği, beslenme dengesizliği, mide ve bağırsak bozuklukları, çürük dişler, sinüzit, bademcik iltihapları ve yaşlılık romatizmayı hazırlayan nedenlerin başında gelir. Ayrıca, soğuk ve rutubet de çok önemli rol oynar. romatizmalı yerlerde ağrı, yanma veya üşütme ve şişlikler görülür. Ağrı bazen dayanılmaz dereceye varır. Hareket etmekte de güçlük çekilir. Tedavi edilmezse, kalp kapağı hastalığı veya bir başka hastalığa neden olur.3 çeşit romatizma vardır: – Akut eklem romatizması – Romatoid artrit – Dejeneratif romatizma

Romatizma İçin Şifalı Bitkiler

Romatizma Hastalığı için kullanılan bitkiler vardır. Malesef bu hastalıktan bitkisel kürler ile kurtulmak mümkün iken bir çok hasta hala Romatizma hastalığına çaresiz olarak bakmakta ve ağrılarını çelmeye devam etmektedir.

Romatizma için bitkilerden nasıl faydalanabilirim

Romatizma hastalığı için şifalı bitkilerden faydalanmak isterseniz bizimle irtibat kurarsanız size yardımcı olmaktan mutlu olacağız

sedef hastalığı

geniş bilgi almak için lütfen iletişim bölümünden irtibat kurunuz… 

 Tel :0 346 221 09 60 (pbx)
GSM: 0 546 401 88 83
E-posta ahmetloz@gmail.com

BİTKİLER

 geniş bilgi almak için lütfen iletişim bölümünden irtibat kurunuz… 

Bu makale için faydalanılan kaynaklar:

Kitaplar.Yeşil Eczane (Orjinal dil):Green pharmacy book

Nusret Efendinin Miladi 1794 de kaleme aldığı “Ma Habar Risalesi”, İbn-i Sina nın “et-Tezkere”, İbn-i Kayyum “Edviyye”, Zürkani “Şerhul Muvatta”, Osman Hayri Efendi “Kenzül Sihhat-i El-Ebdaniye, Hüseyin Eşref el Rzavi “Nusret Efendi Risalesinden Derleme”, Arif Pamuk “Şifalı Bitkiler ansiklopedisi, Y Stoyanov ” Şifalı Bitkiler”, Orman BakanlığıOrman Dregisi ” Sayı:8-10 Yıl 1992″

 

AÇIKLAMA

Bitkileri hastalandıktan sonra kullanmaktan çok sağlığımızı korumak maksatlı kullanmak en doğrusudur. Bahsedilen bitkilerin insan sağlığı açısından yararlı yönlerive sözü geçen hastalıklar için faydaları aşağıda bir kaçının adı verildiği eserler kaynak alınarak hazırlanmıştır.Yararlanılan bazı eserler şunlardır: Nusret Efendinin Miladi 1794 de kaleme aldığı “Ma Habar Risalesi”, İbn-i Sina nın “et-Tezkere” “Al-Kanun Fi’l Tıbb” İbn-i Kayyum “Edviyye”, Zürkani “Şerhul Muvatta”, Osman Hayri Efendi “Kenzül Sihhat-i El-Ebdaniye, Hüseyin Eşref el Rzavi “Nusret Efendi Risalesinden Derleme”, Arif Pamuk “Şifalı Bitkiler ansiklopedisi, Y Stoyanov ” Şifalı Bitkiler”, Orman BakanlığıOrman Dregisi ” Sayı:8-10 Yıl 1992″, Nuri Ergene “Ev ilaçları” Tahsin Palaz “Anahtar Bitkiler” Dr. Stefhen Dovis Dr Allen Stewart “Sağlılklı Yaşam”Michaell Hılman “Gençliğin ve uzun yaşamanın sırları Susanne Köhler ” Tanrının Eczanesi” Maria Treben “Tanrının Eczanesinden Sağlık” gibi eserlerdirİşyerimizde tedavi yada ilaç maksatlı “Bitkisel İlaç” adı altında her hangi bir ürün satılmamaktadır. Şifalı Bitki ve Baharat satılmaktadır. İşyerimizde Hastalıklar için faydalı olduğu anlatılan eserlerden ve kendi mesleki tecrübelerimizden faydalanarak bitkileri müşterilerimize veriyoruz. Bu sitede anlatılan bilgiler bir fikir açıklamasıdır. Doğruluğu Bilimsel tıp veya Modern tıp olarak da adlandırılan tıbbi anlayış doğrultusunda kanıtlanmış bilgiler değildir. Dolayısıyla, yasal prosedürlerde belirtilen ilaç ve yöntemler dışındaki tedavi yöntemlerini uygulamanız kesinlikle önerilmez. Bitkileri kullanırken unutulmaması gereken husus, onları tamamen tedavi edici olarak görmekten çok tedaviye yardımcı prepatlar olarak görmektir. Ve bitkileri kullanırken hangi hastalık amaçlanırsa amaçlansın doktor kontrolü ve tavsiyeleri göz ardı edilmemelidir.Bitki yada bitki karışımlarını kullanmadan Doktorunuza danışınız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.