Sivilceler Geçer mi?
Sivilceler İçin hazırladığımız Bitkilerden oluşan çay ve Macunlarla bu hastalık tamamen geçebilmektedir. Sizde Sivilceler için hazırladığımız bitkisel kürlerden faydalanmak ve bu hastalıktan kurtulmak istiyorsanız lütfen bizimle irtibata geçin.
Sivilce İçin Şifalı Bitkiler
Sivilceler için asırlar öncesinden gelen bilgilerde görülüyor ki bu hastalığa çare olabilecek bir çok bitki bulunuyor. Önemli olan bu bitkiler uzman ellerde bir araya getirip düzenli kürler yaparak tedaviye yardımcı olabilmektedir.
Bizlerde uzun yıllardır çalışmalarımız ve birikimlerimizle insanlara yardımcı oluyoruz
Sivilcelerden Bitkilerle Kurtulanlar.
Bitkileri kullanarak hastalıklarından kurtulan kişilerin görüşlerini okuyunuz
Şifalı bitkilerden faydalanmayı düşünürseniz bizi arayabilirsiniz. geniş bilgi almak için lütfen iletişim bölümünden irtibat kurunuz…
BİZE ULAŞIN
Yada Whatsap Danışma hattımız.
Telefonlarımız.
Tel :0 346 221 09 60 (pbx)
GSM: 0 546 401 88 83
E-posta: ahmetloz@gmail.com
Tel :0 346 221 09 60 (pbx)
GSM: 0 546 401 88 83
Sivilce için kullanılabilecek Şifalı bitkiler hazırladığımız karışımlarla 2 ay içinde Sivilceler doğal yollarla tedavi imkanınız da var unutmayın.
Sivilceler için şifalı bitkilerden faydalanmak isterseniz size yardımcı olmaktan mutlu oluruz.
Tel :0 346 221 09 60 (pbx)
GSM: Ahmet ÖZ 0 546 401 88 83
E-posta: ahmetloz@gmail.com
Akne, yüz, omuzlar, sırt ve göğüsteki yağ bezleriyle ilgili kronik bir deri hastalığı. En çok 14-20 yaşlar arasında görülür ve bu hastalığın tipik belirtileri olan siyah noktalar, sivilceler, gençlerin bu en hassas devirlerinde genellikle psikolojik rahatsızlıklara yol açar.
Yağ bezlerinin kanalında bir tıkaç oluşur ve bu tıkacın başı sertleşip siyahlaşır. Bazen, kanal tıkalı olduğu halde, bez yağ salgılamaya devam eder ve böylece içi yağ dolu bir kist oluşur. Siyah noktalara tıpta komedon adı verilir. Komedon oluştuktan sonra, normalde de cildimizde bulunan propionibacterium acnes adlı bakteri buraya yerleşir ve akne oluşumuna katkıda bulunur.
Genellikle akne ergenlik döneminde başlar ve 16 yaşındaki gençlerin %83’ünde farklı klinik derecelerde akne vardır. Akne insidansı %30 ile %66 arasında değişmektedir. Kızlarda en sık 14-17 yaşları arası, erkeklerde ise 16-19 yaşları arasında görülmektedir. Gençlerin %15’inde majör akne denilen klinik form, %85’inde ise daha hafif olan minör form görülmektedir. Erken ergenlik dönemdeki gençlerin hemen hemen %80’inde komedonlar gözlenmektedir. Aknenin hangi yaştan itibaren kendiliğinden gerilediğine dair fazla yayın yoktur. Ancak genellikle 20’li yaşlardan itibaren gerilemeye başladığı bilinmektedir. Bununla beraber 40 yaşına kadar tedaviye ihtiyacı olan hastalar da mevcuttur. Bu hastaların çoğunu kadınlar oluşturmaktadır.
Tel :0 346 221 09 60 (pbx)
GSM: 0 546 401 88 83
Bu makale için faydalanılan kaynaklar:
Kitaplar.Yeşil Eczane (Orjinal dil):Green pharmacy book
Nusret Efendinin Miladi 1794 de kaleme aldığı “Ma Habar Risalesi”, İbn-i Sina nın “et-Tezkere”, İbn-i Kayyum “Edviyye”, Zürkani “Şerhul Muvatta”, Osman Hayri Efendi “Kenzül Sihhat-i El-Ebdaniye, Hüseyin Eşref el Rzavi “Nusret Efendi Risalesinden Derleme”, Arif Pamuk “Şifalı Bitkiler ansiklopedisi, Y Stoyanov ” Şifalı Bitkiler”, Orman BakanlığıOrman Dregisi ” Sayı:8-10 Yıl 1992″
İnternet sayfası: e-kitap
http://books.google.com.tr/books/about/The_Green_Pharmacy_Herbal_Handbook.html?id=QFBsolqCKWMC&redir_esc=y.
|