Mide Ülseri için Şifalı Bitkiler

Genel sifali sifali-bitkiler

Mide Ülseri İçin Şifalı Bitkiler

Mide Ülseri için bitkisel tedavi yöntemleri araştırıyor sanız o zaman Mide Ülseri bitkisel tedavisi için yapmanız gerekenler tabii ki var.

Mide Ülseri Hastalığından Kurtulanlar.

Bitkileri kullanarak hastalıklarından kurtulan kişilerin görüşlerini okuyunuz

Mide Ülseri İçin Şifalı Bitkiler

Sinüzit için asırlar öncesinden gelen bilgilerde görülüyor ki bu hastalığa çare olabilecek bir çok bitki bulunuyor. Önemli olan bu bitkiler uzman ellerde bir araya getirip düzenli kürler yaparak tedaviye yardımcı olabilmektedir.

Bizlerde uzun yıllardır çalışmalarımız ve birikimlerimizle insanlara yardımcı oluyoruz

Şifalı bitkilerden faydalanmayı düşünürseniz bizi arayabilirsiniz. geniş bilgi almak için lütfen iletişim bölümünden irtibat kurunuz… 

BİZE ULAŞIN

Yada Whatsap Danışma hattımız.

Telefonlarımız.

şifalı bitkiler tedavisi

Tel :0 346 221 09 60 (pbx)
 GSM: 0 546 401 88 83 
E-posta: ahmetloz@gmail.com

Mide Ülseri için kullanılabilecek Şifalı bitkiler hazırladığımız karışımlarla bir iki ay içinde rahatsızlığınızdan doğal yollarla kurtulabilme imkanınız da var unutmayın.

Mide Ülseri için şifalı bitkilerden faydalanmak isterseniz size yardımcı olmaktan mutlu oluruz.

Sinüzit bitkisel tedavisi

Tel :0 346 221 09 60 (pbx)
GSM: Ahmet ÖZ 0 546 401 88 83 
E-posta:  ahmetloz@gmail.com

Mide Ülseri Nedir

Midenin iç yüzeyinin mide asidi gibi tahriş edici nitelikteki maddelerle aşınması sonucunda meydana gelen sancılı yaralar karşımıza çıkmaktadır.   Midenin iç tabakasında, mideyi korumakta olan tabakanın Helicobacter pylori adı verilen bir bakteri sebebi ile zayıflaması ya da mide asidinin fazla salgılanmasına bağlı olarak midenin korunmasız bir hale gelmesi ve tahriş olması söz konusu olabilmektedir.

Sinir Bozukluğu

Sinir bozukluğu, midede bulunan asidin fazla olması, iyi ve zamanında tedavi edilmemiş olan gastrit, karaciğer yetersizliği, mide zafiyeti ve safra azlığı, kalp hastalıkları, sindirilmesi güç olan yiyeceklerin aşırı derecede tüketilmesi, fazla sigara tüketimi, bazı ilaçların uzun süre kullanılması ve çay, kahve ya da asit yapıcı meşrubatların tüketilmesi de mide ülseri oluşmasına neden olabilmektedir.

Bir kişide mide ülseri varsa yaşayacağı sıkıntılara bakacak olduğumuz zaman hastalığın başlangıç safhasında kişinin mide ekşimesi ve ağırlık hissi ile karşılaştığını görebiliyoruz. Ayrıca kişinin ağzına sık sık ekşi suyun gelmesi, tat alma duyusunun azalması, dilinin paslı olması ve hastanın renginin solması da mide ülseri sorunu yaşadığını göstermektedir. Bunların dışında karnın üst kısmına bastırıldığında acıma hissedilmesi de söz konusudur.

Mide Ülseri Nedir

Kişinin belirtileri gördükten sonra en kısa zamanda doktora gidip tedaviye başlaması gerekir. Aksi takdirde en kısa süre içinde tedavi edilmeyen bu rahatsızlığın yemeklerden 2-3 saat sonra sırta doğru yayılan şiddetli mide ağrılarına sebep olması söz konusu olabilmektedir. Ayrıca baş dönmesi ve terleme de görülmeye başlayacaktır. Kişinin kusmasına neden olan bu durum kusma esnasında bir miktar kan da gelmesine yol açabilir. Bununla birlikte bazı kişilerde dışkının katran gibi olması söz konusu olabilir. Tüm bunlar kişide mide ülseri olduğunu ve ilerlemeye başladığını gösterir.

Bitkilerin Faydaları

Bitkilerle Tedavi edilebilen bir hastalık olan mide ülseri doktorlarca teşhis edilip faydalı bitkilerle tedaviye başlanırsa telaşlanmaya ve korkmaya gerek duyulmayan bir durum olarak kalacaktır.

HEMEN BİZİMLE İRTİBAT KURUN 

BU HASTALIĞI ÇEKMENİZE HAYATINIZI AĞRILARLA GEÇİRMENİZE GEREK YOKTUR

şifalı bitkilerle

Tel :0 346 221 09 60 (pbx)
 GSM: 0 546 401 88 83 
E-posta: ahmetloz@gmail.com

Bu makale için faydalanılan kaynaklar:

Kitaplar.Yeşil Eczane (Orjinal dil):Green pharmacy book

Nusret Efendinin Miladi 1794 de kaleme aldığı “Ma Habar Risalesi”, İbn-i Sina nın “et-Tezkere”, İbn-i Kayyum “Edviyye”, Zürkani “Şerhul Muvatta”, Osman Hayri Efendi “Kenzül Sihhat-i El-Ebdaniye, Hüseyin Eşref el Rzavi “Nusret Efendi Risalesinden Derleme”, Arif Pamuk “Şifalı Bitkiler ansiklopedisi, Y Stoyanov ” Şifalı Bitkiler”, Orman BakanlığıOrman Dregisi ” Sayı:8-10 Yıl 1992″

 

Site içerisinde yer alan yazılar sadece tavsiye ve bilgi amaçlıdır.  Kesinlikle tedavi amaçlı değildir. Uygulamaların sorumluluğu site sahibine veya konuyu açan ya da yorum yapan üyeye ait değildir. Sağlık sorunlarınız ve tedavisi için mutlaka ilgili uzmana başvurunuz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.